دستور پخت پاستا کلم بروکسل به صورت مرحله‌ای


سرویس سبک زندگی لاو: خوبی انواع پاستا اینه که به راحتی میتونیم با هر مواد اولیه‌ای که دوست داشته باشیم مخلوطش کنیم و اصلا هم نگران نتیجه اش نباشیم، چون حتما نتیجه خوبه و خوشمزه … پس بهتره از این ویژگی خوب پاستا استفاده کنیم و با سبزیجات مفید مخلوطش کنیم تا در نهایت غذایی داشته باشیم که هم مغذیه و هم خوشمزه. در این مطلب طرز تهیه پاستا با کلم بروکسل رو گذاشتم و همون طوری که میدونین کلم بروکسل سرشار از مواد مغذیه، پس این پاستارو درست کنین و از طعم لذیذ و خواص زیادش بهره ببرین.

مواد لازم برای تهیه کلم بروکسل

پاستا با خمیر خونگی به اندازه ۲ نفر
۲۰۰ گرم کلم بروکسل
۱۵۰ گرم گوجه گیلاسی
۱ لیوان شیر
۴ حبه سیر
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱/۲ قاشق چایخوری سرخالی فلفل قرمز (در صورتی که تند دوست دارین)
۱ قاشق چایخوری سرخالی پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری سرخالی پودر آویشن
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه پاستای کلم بروکسل

ابتدا کلم بروکسل رو آبپز میکنیم برای پخت کلم بروکسل ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان کافیه و اگه بیشتر پخته بشن وا رفته و خیلی نرم میشن.

آبپز کردن کلم بروکسل

وقتی کلم بروکسل پخت آبکش کرده و از وسط نصفشون میکنیم.

کلم بروکسل پخته شده

به گوجه‌های گیلاسی نمک زده و داخل ماهیتابه میریزیم تا کبابی بشن گاهی زیرو رو کرده تا همه اطرافشون کبابی بشه.

کبابی کردن گوجه‌ها

حالا سیر رو به صورت حلقه‌های باریک بریده و با روغن زیتون تفت میدیم.

تفت دادن سیر

بعد از اینکه سیر کمی نرم شد فلفل قرمز، پاپریکا و آویشن رو اضافه کرده باز یکم تفت میدیم.

اضافه کردن ادویه‌ها

حالا شیر رو اضافه کرده و نمک هم میریزیم.

اضافه کردن شیر

بعد از اینکه شیر کمی جوشید پاستا‌های خونگی رو اضافه میکنیم. (میتونیم از هر مدل پاستای دیگه‌ای هم استفاده کنیم)

اضافه کردن پاستا

اجازه میدیم تا مقداری از شیر جذب پاستا شده و غلیظ بشه.

غلیظ شدن شیر

بعد کلم بروکسل و گوجه گیلاسی رو هم اضافه میکنیم.

اضافه کردن کلم و گوجه

اجازه میدیم کمی با هم حرارت ببینن تا مزه‌ها به هم برن و شیر کاملا جذب بشه.

تفت دادن مواد با هم

حالا پاستا آماده اس تا گرمه سروش کرده و میتونیم با کمی جعفری تزیینش کنیم.

 

منبع: 2نفره

این مطلب در اخبار. پست شده بود. شما میتوانید آن را به لیست علاقه مندی هایتان اضافه کنید. permalink